Κλείσιμο

Η απογευματινή αστάθεια , περιορίζεται αρκετά αύριο Τετάρτη , μικρή έξαρση την Πέμπτη στα Κεντρικά και Βόρεια , περιορίζεται και πάλι από την Παρασκευή. Καλοκαιρινό το 1ο Σ/Κ του Ιουλίου ….. όπως του αρμόζει.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Αρχικά γενικά αίθριος καιρός αλλά  το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά σποραδικές καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , 3 με 5 μποφόρ , και στο Ανατολικό  Αιγαίο   τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33 βαθμούς , και στα Νησιά έως 29 με 32 βαθμούς.   

Την Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί  3 με 5 και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη απογευματινή αστάθεια θα εκδηλωθεί στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6,   η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.  

Τέλος την Παρασκευή και το Σάββατο περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος , το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει , και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά μέχρι 5. Η θερμοκρασία: έως 32 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και πιθανώς στα γύρω ορεινά σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr