Κλείσιμο

Συνεχίζεται και αύριο η απογευματινή αστάθεια στα ηπειρωτικά - Περιορίζεται αρκετά από την Τετάρτη, καλοκαιρινό το 1ο Σ/Κ του Ιουλίου ….. όπως του αρμόζει

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.  Τα φαινόμενα το βράδυ , θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη  χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες  στα νησιά του βορείου Αιγαίου και την Κρήτη το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και στα  πελάγη τοπικά μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 33 με 34  βαθμούς , και στα Νησιά έως 30 με 32 βαθμούς.   

Την Τρίτη Κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά και την Πέμπτη απογευματινή αστάθεια θα εκδηλωθεί στα Βόρεια Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα, θα συννεφιάσει και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες , κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 32 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr