Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Παρασκευή και κυρίως το Σ/Κ. Από Δευτέρα ….καλοκαίρι

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Αρχικά στα δυτικά – βορειοδυτικά  και βαθμιαία στα υπόλοιπα  ηπειρωτικά , θα σημειωθούν τοπικές  βροχές  και σποραδικές καταιγίδες. Στην  υπόλοιπη  χώρα τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι , στα ηπειρωτικά έως 30 με 31 βαθμούς και στα νησιά έως  27 με 29 βαθμούς.  

Την Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν , στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , το Βόρειο και Ανατολικό  Αιγαίο.  Η ένταση των ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάββατο Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει συννεφιά , με τοπικές βροχές και κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ στα Δυτικά θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια 6 με  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα  Βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά  που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι  σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr