ΚΑΙΡΟΣ

Συνεχίζεται η απογευματινή αστάθεια , λίγο πιο εξασθενημένη την Τετάρτη. Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα , αλλά σε άνοδο από την Τετάρτη.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  σε όλη τη χώρα λίγη  συννεφιά  παροδικά αυξημένη , κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης , όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές  και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 2 με 4 και στο Αιγαίο  τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι έως 27 με 29 βαθμούς.  

Την Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες κυρίως στα Βόρεια ορεινά. Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη Αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά , συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην  υπόλοιπη  χώρα γενικά  αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια.

Τέλος την Παρασκευή άστατος ο καιρός , με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές και καταιγίδες , να εκδηλώνονται στα Ηπειρωτικά , το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ένταση των ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , το μεσημέρι και το απόγευμα , με τοπικές μπόρες και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως  το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr