ΚΑΙΡΟΣ

Η απογευματινή αστάθεια καλά κρατεί, όλη την εβδομάδα, λίγο πιο εξασθενημένη από την Τρίτη. Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα, σε άνοδο από την Τετάρτη

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά και θα είναι τοπικά έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς.

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα Λίγη  συννεφιά  παροδικά αυξημένη κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης όπου θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη απογευματινή αστάθεια θα εκδηλωθεί κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια ορεινά. Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τέλος την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα Δυτικά – Κεντρικά και Βόρεια.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr