Περιορισμένη αστάθεια σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Κυριακή ….. θα ψηφίσουμε με ομπρελίτσα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Λίγη συννεφιά  , παροδικά αυξημένη  το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά , και κυρίως στα ορεινά , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά   έως 25 με 26  βαθμούς , και στα Νησιά έως 23 με 24 βαθμούς.

Το  Σάββατο , τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από αργά  το απόγευμα – βράδυ  στα Δυτικά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , με απογευματινές μπόρες στα Βόρεια ορεινά . Οι Άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Την Κυριακή Αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και βαθμιαία στην  υπόλοιπη χώρα  συννεφιά με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Ο Άστατος καιρός συνεχίζεται Δευτέρα και Τρίτη , η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και στα Βόρεια του νομού είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά . Άνεμοι: μεταβλητοί   3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr