Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Τετάρτη. Από την Πέμπτη κυρίως απογευματινή αστάθεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές αρχικά  στα Δυτικά και Βόρεια , και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Βορειοανατολικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί   4 με 6 μποφόρ , και στο Νότιο Αιγαίο  τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το  μεσημέρι έως 24 με 26 βαθμούς.  

Την Πέμπτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βορειοανατολικά και το μεσημέρι – απόγευμα , μπόρες κυρίως στα ορεινά Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι Βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Την Παρασκευή  Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στην Εύβοια και τις Σποράδες και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάββατο , γενικά αίθριος καιρός με απογευματινή  αστάθεια στα Βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε στα βόρεια του νομού ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Δυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. τοπικές βροχές πιθανόν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.   Άνεμοι: ασθενείς  2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.    

Πηγή: skai.gr