Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη , κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Αρχικά στα Βόρεια και το μεσημέρι – Απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά , θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 19 με 20 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 24 βαθμούς.  

Την Τετάρτη Στα Κεντρικά και  Βόρεια , και το μεσημέρι απόγευμα στα Δυτικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και  στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.  

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά και την Παρασκευή στα Δυτικά και Βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και οι Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα βροχής αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά βαθμιαία 6 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς.    

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Άστατος καιρός , με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα.  Άνεμοι: ανατολικοί  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr