ΚΑΙΡΟΣ

Επιμένει ο άστατος καιρός και αυτήν την εβδομάδα

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στα βόρεια θα υπάρχει λίγη συννεφιά  που βαθμιαία θα αυξηθεί  και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην  υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος καιρός, με απογευματινές μπόρες στα ορεινά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και  στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά  έως 24 με 26 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 21 με 23 βαθμούς.   

Την Τρίτη στα Κεντρικά και Βόρεια ,  θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθεί , και κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Την Τετάρτη Αρχικά στα Κεντρικά και Βόρεια και το μεσημέρι -απόγευμα στα Δυτικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη.  Οι Άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ ,  στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.  

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά και την Παρασκευή κυρίως στα Δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και οι Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  γενικά αίθριος.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.   Η Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. λίγη συννεφιά που από το απόγευμα  θα αυξηθεί  και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Άνεμοι Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr