Αρκετές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τετάρτη. Περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πρωτομαγιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση Τετάρτη και Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά , τα Βόρεια , το Ανατολικό Αιγαίο , και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά.   Οι  Άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 21 με 22  βαθμούς. 

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Νότια , και το μεσημέρι - απόγευμα μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά.  Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί , στις περισσότερες περιοχές . Οι άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή Λίγες βροχές θα σημειωθούν στο Βόρειο Αιγαίο , στην Εύβοια και την Κρήτη , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Άνεμοι Βόρειοι  3 με 5 και στο Αιγαίο 6 , τοπικά 7 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάβ/Κυρ  , γενικά Αίθριος καιρός.  Απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν το Σάββατο στα Βόρεια ορεινά και την Κυριακή στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ, και το Σάββατο στα Νοτιοανατολικά τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη  με  τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες , από νωρίς το απόγευμα  κυρίως στα Βόρεια του νομού.  Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Νοτιοδυτικοί έως Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά που γρήγορα θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.  Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.  . 

Πηγή: skai.gr