Άστατος ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη - Σχετικά βελτιωμένος Παρασκευή και Σάββατο- Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση Τετάρτη και Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν Δυτικοί  – Νοτιοδυτικοί  4 με 6.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 22 με 23 βαθμούς και τοπικά έως 24 βαθμούς. 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος , με τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες , να εκδηλώνονται αρχικά στα Δυτικά και  Βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Το βράδυ ο καιρός στα Δυτικά θα βελτιωθεί.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Νότια , και το μεσημέρι απόγευμα στα ορεινά Ηπειρωτικά.  Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή γενικά βελτιωμένος καιρός , με τοπικές  συννεφιές. Άνεμοι Βόρειοι  3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και  το απόγευμα. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί  4 με 5 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.  Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr