ΚΑΙΡΟΣ

Άστατος ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη - Βελτιωμένος Παρασκευή και Σάββατο - Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση Τετάρτη και Πέμπτη

Your browser doesn’t support HTML5 audio

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Αρχικά γενικά Αίθριος καιρός , από το μεσημέρι όμως στα Κεντρικά και Βόρεια , θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Βόρεια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 22 με 24 βαθμούς.  

Την Τρίτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν , στα Δυτικά , τα Βόρεια και αργά το βράδυ στο Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος , με τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες , να εκδηλώνονται αρχικά , στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο , και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα.  Οι Άνεμοι στο Ιόνιο Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Νότια.  Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί και αργά το απόγευμα – βράδυ , θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.   Άνεμοι: Νότιοι  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr