Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Μεγάλη  Τρίτη Στα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το βράδυ  θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά ,  παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί 4 με 6  και στα Πελάγη  τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως 16 με 18 βαθμούς  και στο Αιγαίο έως 15 με 17 βαθμούς.

Τη Μεγάλη Τετάρτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Μέχρι το βράδυ πάντως  ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Μεγάλη  Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός  , με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας , και ανέμους μέχρι 5 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και Βόρεια και κυρίως στα Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Το Μεγάλο Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Βορειοανατολικά και το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια,  ως προς τις μέγιστες τιμές της.  

 Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα για τοπικές βροχές μέχρι νωρίς το απόγευμα.   Άνεμοι: Βόρειοι  4 με 5  και στα Ανατολικά 6 μποφόρ , με εξασθένηση.   Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη  το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες  κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση. Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr