ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες θα είναι οι βροχές το Σάββατο, περισσότερες την Κυριακή - Τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας ο καιρός θα είναι άστατος

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , το Βόρειο και το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αρχικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές , ίσως και λίγες καταιγίδες , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν Βορειοδυτικοί  4 με 6  μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 15 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 , στα νότια έως 18 βαθμούς.  

Το Σάββατο Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , και προς το βράδυ στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι , Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ,  και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια.  Οι Άνεμοι Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία , χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος τη Μεγάλη  Δευτέρα Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Οι Άνεμοι Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Κεντρικά και Βόρεια.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα.  Άνεμοι: Θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  3 με 5  μποφόρ , με εξασθένηση. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr