Σήμερα Τρίτη τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Άστατος θα παραμείνει ο καιρός όλη την εβδομάδα.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  

Σήμερα Τρίτη ,  Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί   4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 με 14 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 19 με 20 βαθμούς.

Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Την Πέμπτη , συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.  Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί και βαθμιαία Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Άστατος καιρός  με τοπικές βροχές , κατά διαστήματα.  Από το απόγευμα  τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι: βορειοδυτικοί  3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 13 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr