ΚΑΙΡΟΣ

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από τα Δυτικά θα επηρεάζουν τον καιρό της χώρας μας. Σήμερα Τετάρτη , λίγες βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 18 και τοπικά έως 19 βαθμούς.  

Την Πέμπτη λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα για ασθενείς βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή Στα δυτικά, τα Κεντρικά , τα βόρεια, και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , από το απόγευμα θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και στα Δυτικά , σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά ,  παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. 

Τέλος το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr