ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Δευτέρα, κακοκαιρία την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη - Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως κατά μήκος του άξονα Πίνδος - βουνά κεντρικής Στερεάς - βουνά Β-ΒΑ Πελοποννήσου. Αναλυτικότερα, οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: η Δ. Μακεδονία, η ορεινή Ήπειρος, η Δ. Θεσσαλία (περιοχές Τρικάλων και Καρδίτσας), η Ευρυτανία, η ορεινή Αιτωλοακαρνανία, η Δ. Φθιώτιδα, η Φωκίδα, η ΒΑ Αχαΐα και η Β. Κορινθία.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τις δυτικές, κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους στο Ν. Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο θα είναι ισχυρά.

Στη Θεσσαλία τοπικά φαινόμενα -όχι μεγάλης έντασης- αναμένονται κυρίως στις περιοχές της Καρδίτσας, των Φαρσάλων και της Μαγνησίας.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Θεσσαλίας και κυρίως στη Μαγνησία, την κεντροανατολική Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη Δ. Κρήτη.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα Δυτικά του νομού το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι  θα πνέουν  Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Κυρίως από το απόγευμα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr