Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα Πέμπτη , καλοκαιρινό το Σ/Κ. Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα , με βροχές , καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά οπότε και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33  βαθμούς , και στα νησιά έως 29 με 31 βαθμούς.

Την Παρασκευή και το Σάββατο , γενικά αίθριος , με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα Βόρεια ορεινά , την Παρασκευή. Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο.

Τέλος την Κυριακή από το απόγευμα και από τα Βορειοδυτικά αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές . Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Βόρειοι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι  θα πνέουν  Βόρειοι  3 με 4  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθεί παροδική μπόρα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr