ΚΑΙΡΟΣ

Εξασθένηση των Βορείων ανέμων. Άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη , καλοκαιρινό το Σ/Κ. Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας και πιθανώς της Ηπείρου, και της δυτικής Στερεάς , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33  βαθμούς , και στα νησιά έως 29 με 31 βαθμούς.

Την Πέμπτη γενικά αίθριος με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Παρασκευή και το Σάββατο , γενικά αίθριος , με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα Βόρεια ορεινά , την Παρασκευή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  θα πνέουν  Βόρειοι  3 με 4  και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθεί παροδική μπόρα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr