ΚΑΙΡΟΣ

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει Μακάμπι - Συνεχίζεται η αναζήτηση για ψηλό»

Ο Νίκος Ζέρβας παρέθεσε τα δεδομένα για τους απόντες του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι, αλλά και για την αναζήτηση ψηλού

Χωρίς τον Μιλουτίνοφ, αλλά πιθανότατα με τον Σίκμα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι την Τρίτη στο Βελιγράδι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Μιλουτίνοφ δεν θα παίξει με Μακάμπι, αλλά θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος την Πέμπτη. Θα είναι σημαντικό να βρίσκεται στην αποστολή ο Σίκμα, για να δώσει κάποιες λύσεις στο ‘5’, γιατί θα είναι… απάνθρωπο να παίξει 37-38 λεπτά ο Φαλ. Το ευχάριστο είναι πως την επόμενη εβδομάδα, στο ματς με την Ζαλγκίρις, είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος ο ΜακΚίσικ. Είναι αναγκαίο για τον Ολυμπιακό να πάρει έστω μια νίκη στη διαβολοβδομάδα. Αν μπορεί να πάρει και δύο νίκες, ακόμη καλύτερα», ανέφερε.

Όσο για τις εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση ψηλού, είπε: «Συνεχίζεται η αναζήτηση. Έχω την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός περιμένει τι θα γίνει με τον Πετρούσεφ, αλλά αν δεν προκύψει, δεν θα μου κάνει αίσθηση να πάει για έναν παίκτη από το Eurocup που θα δώσει λύσεις στο ‘4’ και στο ‘5’. Το ζήτημα είναι ποσοτικό».

Πηγή: sport-fm.gr