ΚΑΙΡΟΣ

Ζέκα: «Μπορούμε και θέλουμε πολύ να περάσουμε την Νντίπρο, όνειρο η επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα έστειλε το δικό του μήνυμα για τα προκριματικά του Champions League και τα παιχνίδια με την Ντνίπρο, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και στις νέες φανέλες της Adidas!

Το δικό του μήνυμα για τα προκριματικά του Champions League και τα παιχνίδια με την Ντνίπρο έστειλε ο Κάρλος Ζέκα! Ο 34χρονος χαφ στάθηκε, στο περιθώριο της λαμπερής εκδήλωσης στο Ζάππειο για την παρουσίαση των εμφανίσεων της Adidas, στη μεγάλη θέληση του Παναθηναϊκού για πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο «τριφύλλι» και στις νέες φανέλες, εξηγώντας γιατί είναι διπλά χαρούμενος!

Αρχικά, ο Κάρλος Ζέκα είπε για τις νέες φανέλες του Παναθηναϊκού: «Είναι και οι τρεις πολύ ωραίες φανέλες. Είμαστε χαρούμενοι, που συνεργαζόμαστε με την Adidas. Και εγώ διπλά, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό όταν είχε την Adidas. Μας αρέσει πολύ».

Για την επιστροφή του, εξάλλου, δήλωσε: «Όταν έφυγα είχα ως όνειρο να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Ήταν πάντα στο μυαλό μου να γίνει αυτό. Και δόξα τω Θεώ, είμαι ευχαριστημένος, που ήρθα ξανά στο σπίτι μου».

Για την Ευρώπη, τέλος, είπε: «Η Ευρώπη είναι πάντα δύσκολη. Ακόμη δεν ξέρουμε πάρα πολλά για την Ντνίπρο. Όμως, σίγουρα, για να βρίσκεται στη διοργάνωση του Champions League, είναι μια καλή ομάδα. Αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Τώρα γνωρίζω τα παιδιά, όμως τη βλέπω τώρα, έβλεπα και πέρυσι πως έκαναν μια καταπληκτική χρονιά. Πιστεύω πάρα πολύ πως μπορούμε να περάσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ»!

Νικολογιάννης: «Δίψα του κόσμου για το ματς στη Σλοβακία - Γίνονται έργα στο γήπεδο»

Για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και τα εισιτήρια, που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο στη Σλοβακία μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, για την παρουσίαση της φανέλας, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Ήταν μία εκδήλωση, που αρμόζει στο μέγεθος του Παναθηναϊκού και της Adidas. Είχε λάμψη και τα λέει όλα ότι έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο. Υπήρχε μια ωραία στιγμή, όπου η ΠΑΕ σε μια εκδήλωση σεβασμού προς τον κόσμο, κάλεσε ανθρώπους, που για χρόνια παίρνουν διαρκείας να είναι μαζί με τους παίκτες. Ήταν όλα λαμπερά. Γενικά είναι πολύ ωραίες οι εμφανίσεις».

Για το πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο ανέφερε: «Στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, γίνονται αυτήν τη στιγμή έργα. Η χωρητικότητα είναι 5.800, αλλά στο πλάνο είναι να γίνει 12.500. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο στο πρώτο ματς. Αυτό θα παίξει ρόλο στο πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω, πάντως, ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού από τις γύρω περιοχές θα βρουν τρόπο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δίψα του κόσμου. Τις επόμενες ημέρες θα το ξέρουμε. Όπως θα μάθουμε και την ημέρα και την ώρα έναρξης».



 

Πηγή: sport-fm.gr