ΚΑΙΡΟΣ

Χατζηγιοβάνης: Χωρίς άγχος στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης βρέθηκε καλεσμένος στους "Τρίφυλλους" και μίλησε, μεταξύ άλλων για το αιώνιο ντέρμπι

Οι “Τρίφυλλοι” είχαν καλεσμένο στην εκπομπή τους αποκλειστικά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ξεκίνησαν αρχικά την εκπομπή με τα διαιτητικά θέματα της αγωνιστικής που μας πέρασε. Τόσο με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ενώ, έγινε αναφορά και στην παρουσία των ανθρώπων της Ένωσης στα αποδυτήρια της αναμέτρησης στο ημίχρονο. Ενώ υπήρξε ανάλυση για το Βόλος – Παναθηναϊκός. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο χέρι του Εσκοβάλ από την προσπάθεια του Μαντσίνι.

Η συμμετοχή του Τάσου Χατζηγιοβάννη

Στην συνέχεια στην συζήτηση μπήκε και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης. Ο πρώην πράσινος αντιμετωπίζει και την διακοπή του πρωταθλήματος στην Τουρκία εξαιτίας των σεισμών. Όταν επέστρεψε Ελλάδα επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του στο Κορωπί όπου έχει και τις καλύτερες σχέσεις όπως αποκάλυψε!

Στην συνέχεια μίλησε για τον Ιράν Γιοβάνοβιτς. “Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις με την ομάδα. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι επαγγελματίας και πάντα είχε υψηλούς στόχους για τον Παναθηναϊκό από την πρώτη μέρα που ήρθε”. Ο Χατζηγιοβάνης θεωρεί ακόμα πως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο ενώ ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι τόσο σταθερός.

Αναλυτικά η συνέντευξη toy Χατζηγιοβάνη στο paopantou.gr