Τζερμέιν Πέναντ: Πτώχευση για τον πρώην άσο της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ - Τον πνίγουν χρέη άνω του 1 εκατ. στερλινών

Το 2018 έκανε στροφή στην καριέρα του και το... γύρισε στην βοιμηχανία πορνό

Ο Τζερμπέιν Πέναντ πρώην άσος της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, κηρύχθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε πτώχευση μετά από συσσώρευση χρέους άνω του 1 εκατομμυρίου λιρών.

Το δικαστήριο της κομητείας του Μπέρμιγχαμ φέρεται να εξέδωσε απόφαση πτώχευσης ενός έτους στον πρώην σταρ της Premier League, ο οποίος χρωστάει χρήματα σε πιστωτές, συμπεριλαμβανομένης της HMRC (Βασιλική Υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων & Τελωνείων), συμβούλια, τράπεζες και εταιρείες κοινής ωφέλειας.

Η εταιρεία μέσων ενημέρωσης Jermaine Pennant Ltd του 39χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, η οποία δημιουργήθηκε μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε εκπομπές όπως το Celebrity Big Brother, διαλύθηκε το 2020.

«Τα χρέη του προς την εφορία και τις τράπεζες είναι τεράστια. Έχει αθετήσει τις πληρωμές των στεγαστικών δανείων και πιθανότατα θα του κατασχεθεί η περιουσία» αναφέρουν τα δημοσιεύματα. 

Το Sportsmail αποκάλυψε τον Οκτώβριο ότι το εγκαταλελειμμένο σπίτι του Πέναντ στο Cheshire είχε μετατραπεί σε φάρμα κάνναβης, οδηγώντας στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα.

Ο Πέναντ αγόρασε το ακίνητο το 2006, αλλά παρέμεινε άδειο από το 2020 μετά τον χωρισμό του από την τότε σύντροφό του Alice Goodwin.

Το σπίτι αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών, κοντά στο αεροδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ, στη συνέχεια καταστράφηκε έπειτα από δύο πυρκαγιές μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, έχοντας καταληφθεί από συμμορίες ναρκωτικών.

Ο πρώην αστέρας της Άρσεναλ, της  Μπέρμιγχαμ, της Λίβερπουλ και της Στόουκ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2017 και το 2018 έκανε στροφή στην καριέρα του, μπαίνοντας στην βιομηχανία των πορνό. 

Πηγή: skai.gr