O τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ & το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι μάχες της Super League και ο τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ σερβίρονται απολαυστικά με τον καλύτερο τρόπο στους 94,6.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις, τόσο για τη διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι οφ, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Το Σάββατο 19/2 στις 19:30 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και θα επιδιώξει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τον διατηρήσουν σε ευρωπαϊκή τροχιά. Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος δίνει έναν ακόμα «τελικό» σωτηρίας. Αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που έχει στόχο την εξάδα. 

Νωρίτερα ο Ιωνικός φιλοξενεί το φιλόδοξο ΟΦΗ στις 17:15 με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη, έχοντας όμως διαφορετικούς βαθμολογικούς στόχους. 

Η δράση την Κυριακή 20/2 αρχίζει από τις 15:00 στη Λαμία. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα της πιθανόν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του υποβιβασμού. Στις 17:15 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, μετά το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης στην Ιταλία, αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

Στις 19:30 το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ μαγνητίζει τα βλέμματα, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την είσοδο τους στα πλέι οφ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν να διαχειριστούν και την κούραση από το ταξίδι τους στη Δανία. Την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, κοντράρονται ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα και από το αποτέλεσμα τους ίσως εξαρτηθούν αρκετά πράγματα στην υπόθεση της Ευρώπης. 

Αυτή η Κυριακή όμως κρίνει και τίτλο. Στις 17:00 στο Ηράκλειο της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Μπάσκετ και οι απεσταλμένοι μας, Χρήστος Ρομπόλης και Νίκος Ζέρβας θα περιγράψουν τον σπουδαίο αγώνα! 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6.
 

Πηγή: skai.gr