Κλείσιμο

Τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Live η εξέλιξη του αγώνα

Πώς αγωνίζονται οι δύο φιναλίστ

Το σίριαλ Κύπελλο Ελλάδας κατεβάζει αυλαία στο άδειο από φιλάθλους Πανθεσσαλονικό στάδιο, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να διεκδικούν επί ίσοις όροις το τρόπαιο.

Δείτε live στο sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα

Πώς παίζει η ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν προχώρησε τελικά σε κάποια έκπληξη, αφού επιλέγει τους βασικούς για το αρχικό του σχήμα. Με τον Στάνκοβιτς από την «ενδεκάδα Κυπέλλου» να διατηρείται στο βασικό σχήμα, οι υπόλοιποι δέκα είναι οι «βασικοί», ενώ στον πάγκο μένει ο Άμραμπατ, αφού επιλέγεται στη θέση του ο Ελίασον.

Με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί να αποτελούν την άμυνα και τους Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον να βρίσκονται στην τετράδα του άξονα σε ρόμβο. Ο Τσούμπερ παρέα με τον Λιβάι Γκαρσία στο δίδυμο της επίθεσης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον - Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ.

Πώς παίζει ο ΠΑΟΚ

Με το κλασικό 4-2-3-1, λοιπόν, ο «δικέφαλος του βορρά», με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες στην τετράδα της άμυνας.

Σβαμπ και Αουγκούστο το δίδυμο στον άξονα, με τους Ζίκβοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον στη μεσοεπιθετική τριπλέτα.
Ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο οι Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Τζίμας.

Πηγή: sport-fm.gr