ΚΑΙΡΟΣ

Τα τελευταία νέα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από Ζέρβα και Πετρίδη για το Super Cup

Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης μετέφεραν τα τελευταία νέα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εν όψει των αποψινών αγώνων τους για το Super Cup.  

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη του Super Cup αντιμετωπίζοντας σήμερα το Περιστέρι bwin και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ο Νίκος Ζέρβας και ο Γιώργος Πετρίδης μετέφεραν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

«Ήταν λογικό να μείνουν εκτός ο Μπραζντέικις με τον ΜακΚίσικ. Ο πρώτος μόλις χθες έφτασε στη Ρόδο από το Κάουνας και δεν είναι καν δηλωμένος, ενώ ο δεύτερος μετρά μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων. Λογικά θα είναι εκτός και για το Σάββατο οι δυο τους», ανέφερε για τους «ερυθρόλευκους» ο Νίκος Ζέρβας και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin δεν θα είναι εύκολο, γιατί η ομάδα του Σπανούλη τα έχει πάει πολύ καλά στα φιλικά έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τη Σάσαρι δύο φορές και έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι στο πρωτάθλημα. Πάντα ένας τίτλος είναι σημαντικός, αλλά δεν παύει το Super Cup να είναι ο τέταρτος στόχος για τις δύο ομάδες. Όλοι περιμένουν το πρώτο ντέρμπι, αλλά ας περιμένουμε και τα σημερινά ματς».

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Πετρίδης είπε για τον Παναθηναϊκό: «Προκαλεί μια εντύπωση η απόφαση να μείνει εκτός ο Μπαλτσερόφσκι, από τη στιγμή που θα λείψει ο Μήτογλου, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Αταμάν. Είναι σημαντικές οι απουσίες των Μήτογλου και Παπαπέτρου, γιατί είναι οι παίκτες που ‘κολλάνε’ τα κομμάτια του παζλ στο νέο ρόστερ. Γενικά η προετοιμασία είχε πολλά προβλήματα, αφού πρώτα έλειπαν οι διεθνείς, μετά είχαμε τον τραυματισμό του Βιλντόσα και τώρα δύο ακόμη απώλειες. Πιθανολογώ πως σήμερα θα δούμε αρκετή ώρα σχήμα με τρία γκαρντ, ενώ θα δούμε αρκετά και τον Μαντζούκα, ίσως και στο ‘3’. Όπως και να’ χει, ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι μια αξιόμαχη ομάδα και είχε αρκετά καλή εικόνα στα φιλικά».

Πηγή: sport-fm.gr