Κλείσιμο

Super Bowl: Χαμός με την Τέιλορ Σουίφτ - Η αγκαλιά και το φιλί με τον Τράβις Κέλσι μετά την νίκη των Kansas City Chiefs

Εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν συντονιστεί για τον αγώνα του πρωταθλήματος - ο οποίος τράβηξε μεταξύ άλλων τα φώτα της δημοσιότητας - για το ειδύλλιο της Σουίφτ με τον Κέλσι

Περιτριγυρισμένη από οπαδούς, κάμερες και κομφετί, η Τέιλορ Σουίφτ δε δίστασε να μοιραστεί ένα φιλί στο γήπεδο με τον φίλο της Τράβις Κέλσι των Chiefs ο οποίος κέρδισε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Super Bowl.

Τέιλορ Σουίφτ

Εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν συντονιστεί για τον αγώνα του πρωταθλήματος - ο οποίος τράβηξε μεταξύ άλλων τα φώτα της δημοσιότητας - για το ειδύλλιο της Σουίφτ με τον Κέλσι. Η διάσημη τραγουδίστρια χαρούμενη για τη νίκη του συντρόφου της, του έδωσε ένα μεγάλο φιλί. 

Η αγκαλιά τους - μετά τη νίκη των Chiefs σε έναν απίθανο τελικό κόντρα στους Σαν Φραντσίσκο 49ers τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λας Βέγκας της Νεβάδα - ήταν ένα κινηματογραφικό τελείωμα μιας ποδοσφαιρικής σεζόν στην οποία η Σουίφτ και ο νέος της φίλος έχουν συχνά κλέψει την παράσταση. 

Η Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τις φίλες της και δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν. 

Παρά το γεγονός πως το Σαν Φραντσίσκο πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενο με 10-3 και ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είδε τον τίτλο να γλιστράει από τα χέρια του στο τέλος. Τελικά, ο στρατηγός των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Πάτρικ Μαχόουμς, κατάφερε δύο λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα να ισοφαρίσει σε 19-19 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του Super Bowl. Εκεί πάλι ο Πάτρικ Μαχόουμς έβγαλε την ασίστ στον Μέκολ Χάρντμαν ο οποίος με ένα walkoff touchdown έκανε το 25-22 και χάρισε στους Chiefs το Super Bowl LVIII με την Τέιλορ Σουίφτ να χοροπηδάει από τη χαρά της.

Πηγή: skai.gr