ΚΑΙΡΟΣ

Sportingbet: Μεγάλος νικητής έπαιξε… μπαλίτσα και κέρδισε €78.750!

Ο νέος μεγάλος νικητής της Sportingbet… τρέλανε τους πάντες, κερδίζοντας €78.750 από τον τελικό του Copa America!

Η απίστευτη έμπνευση που είχε έφερε τον μεγάλο νικητή της Sportingbet κερδισμένο κατά (κρατηθείτε) €78.750! Μέλος της Sportingbet «διάβασε» το μέλλον και μας… έμαθε λάτιν μπαλίτσα. Με δύο σωστές επιλογές στον τελικό του Copa America βγήκε κερδισμένος, απογειώνοντας το παιχνίδι του.

Sportingbet - Τριπλή καλοκαιρινή Προσφορά* Γνωριμίας!

Στοίχημα χωρίς Sportingbet δε λέει… Στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ το ζεις με Πρώιμη Πληρωμή*, για να πηγαίνεις ταμείο στο 2+, με Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα. Παράλληλα με το Live Streaming*, δε θα χάνεις στιγμή από τα μεγαλύτερα αθλητικά ραντεβού, ενώ με το Build A Bet*, έχεις τη δυνατότητα να συνδυάζεις πολλές επιλογές σ’ ένα στοίχημα. Ακόμα τα αμέτρητα ειδικά παικτών και σούπερ αποδόσεις  έρχονται να… εκτοξεύσουν την εμπειρία του live στοιχήματος. 

Τρία δώρα*, σούπερ καλοκαιρινή Προσφορά* Γνωριμίας!

Το παιχνίδι στην Sportingbet ξεκινά με την τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Τρία δώρα σε περιμένουν για το απόλυτο καλωσόρισμα. Όλα αυτά νόμιμα, αξιόπιστα και με ασφάλεια. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 

Πηγή: skai.gr