ΚΑΙΡΟΣ

Ρότσα στο «paopantou.gr»: Αυτόν τον «ερυθρόλευκο» θα κλείδωνα αποδυτήρια για να κερδίσουμε - Η αποκάλυψη για Ζέκα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μίλησε στον Κωνσταντίνο Ζαρμπώνη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά και στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς  

Ο σπουδαίος Χουάν Ραμόν Ρότσα, μίλησε αποκλειστικά στον Κωνσταντίνο Ζαρμπώνη και το «paopantou.gr». Αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό της προηγούμενης δεκαετίας και την θητεία του στον πάγκο του «Τριφυλλιού». Τον Κάρλος Ζέκα αλλά και την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επίσης, έκανε και μία ιδιαίτερη αναφορά στις εγκαταστάσεις που θα φτιαχτούν στο Κορωπί. Κλείνοντας, μίλησε για το ντέρμπι που έρχεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με την πορεία του Παναθηναϊκού φέτος:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν σε φοβερή κατάσταση στην αρχή την σεζόν. Ωστόσο τραυματίστηκε ο Αϊτόρ. Μαζί με αυτόν η ομάδα έχασε και πολλά γκολ. Έπειτα, ήρθε η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και οι γιορτές. Τότε έκανε και την ”κοιλιά” της η ομάδα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε φίλοι αλλά τον ξέρω προσωπικά. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο μιλάει μετά από κάθε παιχνίδι. Έχει κάνει μία αξιόλογη ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr 

Πηγή: paopantou.gr