ΚΑΙΡΟΣ

Πρώτο εν Ελλάδι φιλικό για τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εντός των τειχών δίνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο (22:00 Cosmote Sport 1). Oι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Επιστροφή στη Λεωφόρο με φιλική αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία στην Αυστρία και το «5 στα 5» επέστρεψε εντός των τειχών και υποδέχεται απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η αλλαγή της ώρας του φιλικού, από τις 20:00 στις 22:00 εξαιτίας του καύσωνα που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής θα δώσει το κίνητρο στον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου από το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί σε αυτά τα φιλικά κατά τα οποία ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου η ομάδα του να είναι έτοιμη ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο.

Λίγες ημέρες μετά την άφιξη του Τόνι Βιλένα, ο οποίος δεν επίκειται να αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση, ο 61χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Άνταμ Τσέριν οι οποίοι έχουν απουσιάσει από αρκετές προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Μπαρτ Σένκεφελντ που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού ακολουθεί το φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο την Τρίτη (18/7).

Πηγή: sport-fm.gr