ΚΑΙΡΟΣ

Πονίτκα: «Προτίμησα Ομπράντοβιτς από τα λεφτά - Υπήρχε θέμα παραμονής στον Παναθηναϊκό»

Σε πολωνικό μέσο παραχώρησε συνέντευξη ο Ματέους Πονίτκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα είναι ο προπονητής του τη νέα σεζόν μίλησε ο Ματέους Πονίτκα στην ιστοσελίδα «SportoWeFakty».

Το νέο απόκτημα της Παρτίζαν αποκάλυψε πως υπήρξε θέμα παραμονής στον Παναθηναϊκό αλλά «οι δρόμοι μας χώρισαν και αυτό είναι όλο».

Ενώ σχολίασε και τη «χρυσή» εποχή των πράσινων: «Ήταν μια μαγική ομάδα. Μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτή τη μεγάλη επιτυχία τα έτη 2009-2013. Όταν έπαιξα τελευταία φορά στον Παναθηναϊκό, ένιωθα την αύρα του Ομπράντοβιτς εκεί. Ο κόσμος που ήταν σε εκείνη τη χρυσή εποχή του Παναθηναϊκού τον θυμάται ακόμα».

Ο διεθνής Πολωνός θ’ αγωνίζεται φέτος στη σερβική ομάδα και περιέγραψε την προσέγγιση του Ζοτς: «Θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή για πολύ καιρό. Είχα δείπνο με τη γυναίκα μου εκείνη την ώρα. Το τηλέφωνο χτύπησε, αλλά δεν είχα αποθηκεύσει αυτόν τον αριθμό. Οφείλω να ομολογήσω ότι εντύπωση έκανε η πρώτη φράση που είπε ο κόουτς. «Γεια σας, εδώ είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Πάγωσα για μια στιγμή μετά από αυτά τα λόγια. Ήταν σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη».

«Μπορώ να αποκαλύψω ότι είχα υψηλότερες προσφορές στο τραπέζι όσον αφορά τα χρήματα, αλλά η μαγεία τού με κέρδισε», συμπλήρωσε ο 30χρονος φόργουορντ.

Πηγή: sport-fm.gr