Πόλο: «Έπνιξε» τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός και φουλάρει για F8

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός 14-6 τη Βουλιαγμένη στην ουδέεργ Βάρη για την ένατη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έκανε βήμα πρόκρισης στο F8 της διοργάνωσης

Ο Ολυμπιακός διέλυσε 14-6 τη Βουλιαγμένη στη Βάρη στον «εμφύλιο» της ένατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έκανε βήμα πρόκρισης στην οκτάδα, παραμένοντας στην τρίτη θέση κι αφήνοντας τους «μπέμπηδες» στην τέταρτη να διεκδικούν ακόμα το «εισιτήριο».

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός υπάρχει πιθανότητα μετά το Προ Ρέκο–Μπαρτσελονέτα να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά, ενώ πλέον τον χωρίζουν εννιά βαθμούς από τον ΝΟΒ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδιαίτερη συγκέντρωση στην άμυνα από αμφότερους τους αντιπάλους και φτάσαμε στο 5:43 για να ανοίξει το σκορ ο Κουρούβανης για τη Βουλιαγμένη. Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Φουντούλη κι ο Παπαναστασίου έκανε το 1-2 με την καλή άμυνα των «ερυθρολεύκων».

Οι Κολόμβος και Φιλίποβιτς έφεραν το 1-4 και οι Γκίλλας και Δήμου έκανε το 1-6 και έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση. Στον παίκτη παραπάνω, ο Γούντχεντ μείωσε σε 2-6, όμως η περιφέρεια του Ολυμπιακού έκανε το 2-8 στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Βάμος έκανε το 2-9, ο Αλμύρας μείωσε σε 3-9 για τους γηπεδούχους και ο Νικολαΐδης στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 4-9. Ο Παπασηφάκης μείωσε σε 5-9, όμως οι Φιλίποβιτς και Γενηδουνιάς ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο στο 6-11.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Γενηδουνιάς σκόραρε για το 5-12, ο Καλογερόπουλος μείωσε σε 6-12, όμως οι Γενηδουνιάς και Βάμος διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-6, 3-3, 1-3

NO ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γραμματικός, Δερβίσης, Μπούσλιε, Δήμου 2, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: Πόλο