Πετρίδης: Με Μπασκόνια το πρώτο μεγάλο «πρέπει» στον Παναθηναϊκό - Ανεκδιήγητη η διαιτησία

Για την κρισιμότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι με την Μπασκόνια στον Παναθηναϊκό και τη διαιτησία του αγώνα με τη Μακάμπι μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει κόντρα στην Μπασκόνια και στην ανάγκη να πάρει το ροζ φύλλο ο Παναθηναϊκός, αλλά και στη διαιτησία του αγώνα με τη Μακάμπι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε ότι απέναντι στους Βάσκους έχει δημιουργηθεί το πρώτο μεγάλο «πρέπει» για τη νίκη στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ενώ στάθηκε και στην ήττα από τους Ισραηλινούς στο ΟΑΚΑ, προσθέτοντας πως το φινάλε της κανονικής διάρκειας επηρέασε ψυχολογικά το «τριφύλλι» στην παράταση.

Παράλληλα, μίλησε και για τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντας την ανεκδιήγητη και επικίνδυνη, τονίζοντας ότι δεν βρίσκει εξήγηση για το αντιαθλητικό στον Ντίνο Μήτογλου. Για τη μεταγραφική ενίσχυση ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει σίγουρα μια κίνηση και περιμένει να δει τι μπορεί να βγει από την αγορά του ΝΒΑ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: sport-fm.gr