ΚΑΙΡΟΣ

Λουτσέσκου: «Στο 3ο γκολ που δεχθήκαμε όλα έγιναν λάθος - Δεν ξέρω αν θα επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου…

Στο τρίτο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μάλμε. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά επεσήμανε ότι όλα έγιναν λάθος στη φάση αυτή ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα αυτό την ομάδα αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό απάντησε ότι... δεν γνωρίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου…

Αν συμφωνεί πως κρίθηκαν όλα στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας όπου η Μάλμε ισοφάρισε και πήγε το ματς στην παράταση:

«Νομίζω πως για 94’ λεπτά αξίζαμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να πεις πως υπάρχει έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε πετύχει το τέταρτο γκολ δεν το κάναμε και πιστεύω πως πληρώσαμε την αφέλεια μας. Ημασταν αφελείς και το πληρώσαμε. Επρεπε στο δεύτερο μέρος να είχαμε τελειώσει το ματς με ένα τέταρτο γκολ και δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Στο πρώτο μέρος η Μάλμε είχε πρωταρχικό ρόλο. Μας στοίχισε πολύ το πρώτο γκολ της Μάλμε και ανεξάρτητα του αν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, γενικώς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς. Το τρίτο γκολ της Μάλμε με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό αυτής της φάσης του τρίτου γκολ, όλα έγιναν λάθος».

Για το αν πιστεύει πως αυτός ο αποκλεισμός μπορεί να επηρεάσει την ομάδα αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω….»

Για τη συνέχεια και την προσπάθεια η ομάδα να προχωρήσει στο Europa:

«Η ευθύνη όλων μας είναι να ισορροπήσουμε στο μυαλό μας. Εχουμε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα δυο ματς που κρίνουν την πρόκριση στο Europa που θα είναι ένα παραπάνω βήμα. Είναι ευθύνη δική μου και όλων όσων είναι στο κλαμπ να έχουμε τους παίκτες αφοσιωμένους στα επόμενα ματς. Εχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν. Να ξυπνήσουμε αύριο γνωρίζοντας πώς έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Μάλμε:

«Πιστεύω πως είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και τη χάσαμε. Από κάθε σκοπιά. Γιατί όταν η μπάλα είναι δική μας στο 95’ και δεν στέλνουμε τη μπάλα στο άλλο μισό… τότε έχεις την πρόκριση στα χέρια σου και την χάνεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να είχε καλύτερη στρατηγική στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα:

«Σας είπα για τα λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις μακρινές μπαλιές τους στο τέλος στις καθυστερήσεις. Ημασταν αφελείς, το είπα και πριν…»

Για το αν θεωρεί πως μια ενδεχόμενη παρουσία Σαμάτα θα μπορούσε να είχε δώσει λύσεις στην ομάδα στο φινάλε και με τον τρόπο που πίεζε σε αντίστοιχα ματς:

«Όταν παίρνεις δυο ποδοσφαιριστές για το μέλλον της ομάδας και ο άλλος γνωρίζει πως είναι εκτός πώς το διαχειρίζεσαι;»

Πηγή: sport-fm.gr