Aθανασίου: «Παίζει αντάξια του συμβολαίου του φέτος ο Μπερνάρ - Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός»

Για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ο Μπερνάρ και την περίοδο φόρμας που φαίνεται να διανύει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στον εξαιρετικό Μπερνάρ της φετινής περιόδου και την πολύ καλή νοοτροπία που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε αρχικά ότι ο Βραζιλιάνος είναι εντελώς διαφορετικός, χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον για να δείξει την ποιότητα του, προσθέτοντας πως η απόδοση του φέτος είναι αντάξια του μεγάλου συμβολαίου του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον αξιοποιεί στον απόλυτο βαθμό, καθώς είναι πιο επιθετικός και σκοράρει.


Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι το «τριφύλλι» κόντρα στον Παναιτωλικό έδειξε εξαιρετική νοοτροπία, η οποία είναι αναγκαία σε τέτοιου είδους παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι κατωτέρου επιπέδου, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό που ο Αϊτόρ επέστρεψε στα γκολ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.
Τέλος, στάθηκε στο καλό φεγγάρι που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί απέναντι στη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: skai.gr