Παναθηναϊκός: Στις 14 Σεπτεμβρίου το φιλικό στη μνήμη της εμβληματικής Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την ημερομηνία και την ώρα του φιλικού αγώνα στη μνήμη της εμβληματικής αρχηγού του "τριφυλλιού"

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Το φιλικό θα γίνει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Βριλήσσια, που ήταν και η πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου και αναμένεται να γίνει και η απόσυρση της φανέλας με τον αριθμό «9».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη της εμβληματικής αρχηγού Ρούξι Ντουμιτρέσκου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (7μ.μ.) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο τα Βριλήσσια, σε ένα ματς που θα αποσυρθεί και επίσημα η φανέλα της.

Η αλησμόνητη Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει για πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Σύλλογος θα την τιμήσει με τον δικό του τρόπο.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να διοργανώσει φιλικό ματς στο κλειστό της Λεωφόρου κόντρα στα Βριλήσσια, που ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε έναν ξεχωριστό αγώνα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα γίνει η απόσυρση της φανέλας της Ρούξι, η οποία θα πάει για πάντα στο πάνθεον των πράσινων θρυλικών μορφών που έχουν τιμήσει το ''τριφύλλι''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τιμηθούν μέλη της οικογένειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και αναμφίβολα θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για τη μνήμη της Αρχηγού
».

Πηγή: sport-fm.gr