ΚΑΙΡΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έφυγαν» ήδη 14.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Πανζουρλισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έχουν πουληθεί ήδη 14.000 εισιτήρια!

Ολοταχώς για sold out οδεύει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ (6/10, 21:15), για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Λίγες ώρες αφότου η «πράσινη» ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια, έφυγαν ήδη 14.000 «μαγικά χαρτάκια» για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ πλέον χρειάζεται αρκετή ώρα αναμονής για την αγορά τους, αφού η ζήτηση είναι κάτι παραπάνω από τεράστια!

Παράλληλα, οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θα πάρουν τα συγκεκριμένα εισιτήρια αυτά θα ισχύουν και για τα άλλα 16 εντός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα.

Αυτό θα είναι και το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της νέας σεζόν στο ΟΑΚΑ, αλλά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν στον τελικό του Σούπερ Καπ, που θα γίνει στη Ρόδο (29-30/9).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η «πράσινη» ΚΑΕ, ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για το ντέρμπι «αιωνίων» όσο και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της regular season.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (6/10, 21.15) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr και more.com

Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

Πηγή: sport-fm.gr