ΚΑΙΡΟΣ

Basket League: Πάει για τεράστια μεταγραφική βόμβα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», Γιώργος Πετρίδης, στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Ισπανού φόργουορντ

Έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ο Παναθηναϊκός!

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», Γιώργος Πετρίδης, στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Ισπανού φόργουορντ με σπουδαία και μακρά θητεία στα παρκέ του ΝΒΑ!

Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για μια πιθανή συμφωνία, με τις επόμενες ώρες να αναμένονται οι τελικές και θετικές εξελίξεις!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και MVP της εθνικής Ισπανίας στον τελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ 2022, μπορεί να είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου, κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα - όπως συνέβη και στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα - και πλέον είναι κοντά σε μια πραγματικά τεράστια μεταγραφή!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε επιλεχθεί στο Νο. 16 του νταφτ του ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς στους οποίους και αγωνίστηκε για μια τετραετία, προτού ακολουθήσουν Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς, σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στα παρκέ του ΝΒΑ!

Πηγή: sport-fm.gr