ΚΑΙΡΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι αντίπαλοί του στη League Phase του Conference League

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Με Τσέλσι (εντός), Τζουργκάρντεν (εκτός), Ελσίνκι (εντός), Νιου Σεντς (εκτός), Μπάνια Λούκα (εκτός), Ντινάμο Μινσκ (εντός) θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους

Με ένα μεγαθήριο (Τσέλσι) και πέντε αντιπάλους του... χεριού του κληρώθηκε στη φάση των ομίλων του Conference League ο Παναθηναϊκός

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού: Τσέλσι (εντός), Τζουργκάρντεν (εκτός), Ελσίνκι (εντός), Νιου Σεντς (εκτός), Μπάνια Λούκα (εκτός), Ντινάμο Μινσκ (εντός).

Από την εξάδα των ομάδων, που θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι», ξεχωρίζει ασφαλώς η Τσέλσι, την οποία πήρε από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ από το 2ο πήρε την Τζουργκάρντεν, την Ελσίνκι από το 3ο, η Νιου Σεντς κληρώθηκε από το 4ο, η Μπάνια Λούκα (που βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League) από το 5ο και η Ντινάμο Μινσκ από το 6ο.

Tο πλήρες πρόγραμμα θα γίνει γνωστό το Σάββατο (31/8), οπότε θα γίνει γνωστή και η σειρά των αγώνων του «τριφυλλιού». Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου και η αυλαία της League Phase θα πέσει στις 19 Δεκεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr