ΚΑΙΡΟΣ

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζιντόντζι Αβαζιέμ» αναφέρουν νιγηριανά δημοσιεύματα

Νέο δημοσίευμα στη Νιγηρία φέρνει τον Τζιντόντζι Αβαζιέμ πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό

Ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση του Τζιντόντζι Αβαζιέμ της Μποαβίστα φέρνει τον Παναθηναϊκό νέο δημοσίευμα από τη Νιγηρία! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ''soccernet.ng'' αναφέρει: «Ο Τζιντόντζι Αβαζιέμ βρίσκεται στα πρόθυρα να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, σηματοδοτώντας μια πιθανή αλλαγή στην καριέρα του. Ο πολύ περιζήτητος παίκτης έχει τραβήξει την προσοχή των ''πράσινων'', οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την άμυνά τους με τον πρώην σταρ της Χάιντουκ του Σπλιτ».

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφενός πως είναι έτσι τα πράγματα με τον Αφρικανό και αφετέρου πως είναι αυτός ο «εκλεκτός» για το κέντρο της άμυνας. Και χθες, πάντως, το όνομα του 26χρονου Αβαζιέμ «έπαιξε» πολύ στη Νιγηρία για το «τριφύλλι». Το ''owngoalnigeria.com'' έγραψε, για παράδειγμα, πως ο Αβαζίεμ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και μένει να τα βρει ο σύλλογος και με την Μποαβίστα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η ομάδα από την Πορτογαλία φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ.

«Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία με τη Χάιντουκ, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας. Έκανε 36 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για τη μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα για το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης, που θα οριστεί, αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Πόρτο, ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ
», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: sport-fm.gr