To ντέρμπι των αιωνίων στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

Συντονιστείτε από νωρίς στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και στις 20:30 ακούστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στο ελληνικό «clasico»

Το Σάββατο όλα περιστρέφονται γύρω από το ντέρμπι αιωνίων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα μπρα-ντε-φερ βαθμών και γοήτρου. 

Συντονιστείτε από νωρίς στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και στις 20:30 ακούστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στο ελληνικό «clasico».

Προηγούνται χρονικά οι μάχες των «δικεφάλων», με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στις 17:30 τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 19:00 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής όμως  ανοίγει την Παρασκευή στις 20:00 με το ματς Βόλος-Λαμία, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους αγώνες Ιωνικός-ΟΦΗ στις 16:00, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός την ίδια ώρα και  Άρης-Ατρόμητος στις 19:30.

Με το σφύριγμα της λήξης η δράση μεταφέρεται στο στούντιο με σχόλια, ρεπορτάζ & ανοιχτά μικρόφωνα για τις απόψεις των ακροατών.

Και σε αυτό το ντέρμπι αιωνίων, ο σίγουρος νικητής είναι ο bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.
 

Πηγή: skai.gr