ΚΑΙΡΟΣ

Τσανάκας: «Μια ανάσα ο Βέλντε από τον Ολυμπιακό - Στοχευμένος μέχρι στιγμής ο σχεδιασμός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσανάκας.

Συζητώντας με τον Νίκο Ράλλη στον «αέρα» του σταθμού, αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της παραμονής του Ντάνιελ Ποντένσε, το οποίο δεν έχει... χρονοδιάγραμμα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το σημερινό φιλικό με τον Άγιαξ και τα όσα αναμένεται να δούμε, σημειώνοντας την παρουσία των Ζέλσον Μαρτίνς και Πεπ Μπιέλ.

Μάλιστα ο Γιώργος Τσανάκας τόνισε ότι το ματς με τον «Αίαντα» είναι απαιτητικό, ενώ σε συνδυασμό με το αυριανό φιλικό κόντρα στη Μέχελεν, εκτίμησε ότι θα χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά τονίζοντας ότι ο Κρίστοφερ Βέλντε πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, έχοντας και ο ίδιος πιέσει τη Λεχ Πόζναν για τη μετακίνηση του στον Πειραιά, επιπροοσθέτως σημείωσε ότι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου στόπερ, ενώ έκλεισε με μια αναφορά στους Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Λορέντσο Πιρόλα, λέγοντας ότι πιθανότατα θα ανακοινωθούν σήμερα (19/7) και το Σάββατο θα πετάξουν για Ολλανδία, όπως είχε και ενημερώσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον bwinΣΠΟΡ FM και ο Ηρακλής Αντύπας.

Πηγή: sport-fm.gr