Όλη η δράση της 7ης αγωνιστικής στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Την Κυριακή (01/10) συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για όλα τα παιχνίδια της ημέρας, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 19:30 να ξεχωρίζει -  Μία ώρα αργότερα ακολουθεί η δοκιμασία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ

Ακόμη ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος έρχεται στον bwinΣΠΟΡ FM με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τους 94,6 να σας βάζουν στην καρδιά του μεγάλου ματς, μαζί με όλη την δράση της 7ης αγωνιστικής

Την Κυριακή (01/10) συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για όλα τα παιχνίδια της ημέρας, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 19:30 να ξεχωρίζει. Μία ώρα αργότερα ακολουθεί η δοκιμασία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 με τον αγώνα Λαμία-Παναιτωλικός, στις 16:30 παίζουν Βόλος-Πανσερραϊκός και στις 17:30 Άρης-Κηφισιά. 

Την Δευτέρα (02/10) δεσπόζει η… μάχη της Κρήτης, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 20:00, ενώ η αυλαία ανοίγει στις 18:00, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος των αγώνων, επιστρέφουμε στο στούντιο για τον απόηχο της αγωνιστικής και φυσικά ανοιχτά μικρόφωνα για τους ακροατές! 


Όλα αυτά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6,
γιατί εδώ μπάλα παίζουμε εμείς!

Πηγή: skai.gr