Κλείσιμο

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, συμπληρώθηκε το «παζλ» των «32» του Europa League και ο Ολυμπιακός γνωρίζει τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Τους υποψήφιους αντιπάλους του για την φάση των «32» του Europa League γνωρίζει, πλέον, ο Ολυμπιακός μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από ομάδες που αγωνίζονταν στο Champions League και τερμάτισαν τρίτες στον όμιλο, υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ και Μπενφίκα.

Από το Europa League υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Γάνδη, Ρόμα, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για την κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν (γκρουπ ισχυρών): 

Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ομάδες που ανήκουν στο γκρουπ των ανίσχυρων του Europa League: 

Ολυμπιακός, Κλαμπ Μπριζ, Γαλατασαράι, Λεβερκούζεν, ΑΠΟΕΛ, Κοπεγχάγη, Χετάφε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Κλουζ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ρέιντζερς, Λουντογκόρετς, Βόλφσμπουργκ, Ρόμα, Γουλβς, Άλκμααρ.
 

Πηγή: sport-fm.gr