Κλείσιμο

Οι 5 κορυφαίες μεταγραφές που έγιναν αυτή τη σεζόν

Κάθε ποδοσφαιρική μεταγραφική περίοδος είναι μια νευρική περίοδος, όπου οι σύλλογοι μάχονται για να συγκεντρώσουν τις ισχυρότερες δυνατές ομάδες.

Μερικές σχετικά μεγάλες μεταγραφές έχουν δει μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν άμεσα το πώς κάνουν ορισμένες ομάδες, καθώς και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να απολαμβάνουν ακόμα τον τζόγο τους. Ακολουθούν πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος για τις κορυφαίες μεταγραφές. Με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα σε συλλόγους που αλλάζουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπάρχει επίσης μια πληθώρα πιθανών αλλαγών παιχνιδιών, όπου με το stoixima οι οπαδοί πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, οπότε εδώ είναι πέντε παίκτες που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποδειχθούν ανάμεσα στις κορυφαίες μεταγραφές αυτή τη σεζόν.

Ο Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές αυτή τη σεζόν ήταν η μετακίνηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Κέιν, ένας θανατηφόρος επιθετικός που αναγνωρίζεται για την ικανότητά του να σκοράρει το γκολ, έχει συνδεθεί με την Μπάγερν για να προσφέρει περαιτέρω ανταγωνισμό σε ένα από τα πιο τρομακτικά επιθετικά κουαρτέτα της Ευρώπης. Η κίνηση ενισχύει επίσης το ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου ενώ αυξάνει τα επίπεδα προσδοκιών για παιχνίδι σε Bundesliga και Champions League.

Πώς επηρεάζει το αθλητικό στοίχημα: Η μεταγραφή του Κέιν είναι πιθανό να έχει τεράστιο αντίκτυπο στις στοιχηματικές αποδόσεις για την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, οι στοιχηματιστές θα εξετάσουν πιθανώς τον Κέιν όταν προσαρμόσουν τις αποδόσεις για τους αγώνες της Μπάγερν. Αυτές οι αλλαγές θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά από τους παίκτες του στοιχήματος, γιατί με τον Κέιν στο πλάι η Μπάγερν μπορεί να γίνει ακόμα πιο δυνατός εχθρός τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Επιπλέον, η απειλή για γκολ που αντιπροσωπεύει ο Κέιν θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες σε αγορές ειδικών παικτών — αυτές περιλαμβάνουν γκολ που σημειώνονται από μεμονωμένους παίκτες σε μια σεζόν ή σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Καλύτερη συμβουλή στοιχήματος: Συνιστούμε να στοιχηματίζετε για αγώνες της Μπάγερν Μονάχου και θα ήταν πιο σοφό να τοποθετήσετε το επόμενο στοίχημά σας σε ένα από αυτά τα εύκολα δύσκολα παιχνίδια σίγουρα. Ο καλύτερος υποψήφιος στοιχηματισμός για αγορές που κερδίζουν αγώνες και σύνολα over/under μπορεί να είναι η Μπάγερν Μονάχου, δεδομένης της ικανότητας του Κέιν να αποφασίζει μόνος του το αποτέλεσμα.

Ο Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σημαντικός αγώνας για τη Major League Soccer (MLS). Ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, ο Μέσι είναι μια μηχανή σκόρερ που φέρνει δεξιότητες και αστέρια στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Η άφιξη του Αργεντινού αναμένεται να ανεβάσει το προφίλ του MLS και να τραβήξει το ενδιαφέρον από τα παγκόσμια αξιοθέατα - συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών στοιχημάτων.

Αύξηση στα αθλητικά στοιχήματα: Η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες στοιχηματικές ενέργειες στο MLS, ειδικά σε αυτά που συμμετέχουν στην Ίντερ Μαϊάμι. Αυτά τα promos θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε, από ειδικές αγορές στοιχημάτων Μέσι έως τεράστιες βελτιωμένες αποδόσεις. Οι ευκαιρίες για στοιχήματα στον Μέσι θα πρέπει να μοιάζουν με τον αριθμό των γκολ που σκοράρει, τις ασίστ που κάνει σε μια σεζόν κ.λπ.

Συμβουλή για στοιχήματα: Στοιχηματίστε σε αγώνες Ίντερ Μαϊάμι και προσφορές για τον Μέσι. Θα μπορούσε να σηκώσει τα σύνολα τερμάτων σε παιχνίδια με την Ίντερ Μαϊάμι και τα παιχνίδια με στοιχήματα Over/Under είναι ιδιαίτερα δελεαστικά. Επίσης, οι καλύτεροι θα μπορούσαν να επιδιώξουν να υποστηρίξουν τον Μέσι σε ορισμένα στοιχήματα σε σχέση με τα προσωπικά του σημεία αναφοράς.

Jude Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεταγραφή του Jude Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια μεγάλη κίνηση στη La Liga και στο UEFA Champions League. Ένας δημιουργικός, σκληρά εργαζόμενος Άγγλος μέσος με απίστευτο μάτι για πάσα και είναι εξαιρετικός στο να υπαγορεύει παιχνίδι από τη μέση του πάρκου. Η δυναμική της ενδεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης άλλαξε με την άφιξη του Μπέλινγκχαμ

Επίδραση στο αθλητικό στοίχημα: Η μεταγραφή του Μπέλινγκχαμ θα αναδιαρθρώσει τις πιθανότητες της Ρεάλ Μαδρίτης, ιδιαίτερα για τους επερχόμενους αγώνες της στη La Liga ή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ύπαρξη του κοντά του θα μπορούσε να βελτιώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, παρέχοντας παράλληλα μια λιγότερο ασταθή και πιο σταθερή παρουσία. Τέτοιες συνεισφορές σίγουρα θα βοηθούσαν πολύ στην επιτυχή άνοδο του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις και οι παίκτες του στοιχήματος παντού πρέπει να προσέξουν πώς θα μπορούσε είτε να βοηθήσει είτε να εμποδίσει την Ντόρτμουντ να κατακτήσει περισσότερο ασήμι.

Προβλεπόμενη συμβουλή στοιχήματος: Στοιχηματίστε στις επιδόσεις της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγορές μεσαίας και ομαδικής γραμμής γκολ. Μπορεί να υπάρχει κάποια αξία στα στοιχήματα που στοιχηματίζουν, π.χ. ασίστ ή βασικές πάσες που γίνονται από τον Bellingham που φαίνονται στην πιο ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

Έντσο Φερνάντεθ στην Τσέλσι

Η υπογραφή του Enzo Fernandez με την Chelsea οδηγεί στην προσθήκη ενός ακόμη στρώματος στη μεσαία γραμμή για τους Blues. Ένας Αργεντινός μέσος με όλες τις ενέργειες, ικανός να έχει αντίκτυπο και στα δύο άκρα του γηπέδου, ο Κορέα εμφανίστηκε εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Είναι έτοιμος να βελτιώσει τη μεσαία γραμμή της Τσέλσι και την απόδοσή της σε όλα τα μέτωπα.

Επιπτώσεις αθλητικών στοιχημάτων: Ο Φερνάντεθ που έρχεται στην Τσέλσι μπαίνει επίσης σε νέα χρήματα για τους στόχους του στην Πρέμιερ Λιγκ και σε άλλα γεγονότα. Εάν ο Fernandez κάνει αισθητή την παρουσία του αμέσως και η Chelsea βελτιωθεί, οι παίκτες του στοιχήματος θα μπορούσαν επίσης να δείξουν διακυμάνσεις στις αποδόσεις για τα επόμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της Bournemouth. Εξαιτίας αυτού, αυτό που φέρνει ο Fernandez στο γήπεδο θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στις αγορές για την απόδοση της μεσαίας γραμμής και στα στατιστικά των παικτών επίσης.

Συμβουλή στοιχήματος: Τσέλσι Στοιχήματα για τη μεσαία γραμμή και την απόδοση της ομάδας. Το φαινόμενο Fernandez θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε αυξημένες πιθανότητες στις αγορές που επικεντρώνονται γύρω από χτυπήματα από χαφ ή ασίστ.

Μεταγραφή Rasmus Hojlund στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Η υπογραφή του Rasmus Hojlund στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αταλάντα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές την ερχόμενη σεζόν στο EPL. Είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος επιθετικός που θα μπορούσε να δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στους Κόκκινους Διάβολους να διεκδικήσουν τη νίκη τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και σε άλλες διοργανώσεις. 

Επιπτώσεις στα αθλητικά στοιχήματα: Τα στοιχήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πιο ασταθή με τον παράγοντα Rasmus Hojlund, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων της Premier League και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτή τη σεζόν. 

Συμβουλή για στοιχήματα: Εστιάστε στις επιδόσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σκοράρισμα και πάρτε τα στοιχήματα όπου είναι έντονη η επιρροή του Χόιλουντ. Για παράδειγμα, η απόδοσή του σε γκολ και ασίστ θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για στοιχήματα κατά την έναρξη της σεζόν.

Οι κορυφαίες μεταγραφές της σεζόν μπορούν να αναζωπυρώσουν την ομάδα και μπορεί να αλλάξουν πολλές πιθανότητες των αθλητικών στοιχημάτων. Ενώ οι προαναφερθείσες συμφωνίες μπορούν να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο παίκτες υψηλού προφίλ όπως ο Χάρι Κέιν, ο Λιονέλ Μέσι και άνδρες όπως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ – Ένζο Φερνάντες ή Ράσμους Χόιλουντ βοηθούν τους νέους τους συλλόγους. Το να γνωρίζετε πώς αυτές οι μεταγραφές επηρεάζουν ένα ρόστερ και τι κάνουν στις γραμμές στοιχημάτων μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για κάθε πλευρά ενός στοιχήματος κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους.

Μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να κρίνουν την πραγματική αξία αυτών των νέων υπογραφών βλέποντας πώς αποδίδουν και επηρεάζουν τις αγορές στοιχημάτων, οδηγώντας σε πιθανές αξίες από την αλλαγή των αποδόσεων.


 

Πηγή: skai.gr