ΚΑΙΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός ''βλέπει'' τον αρχισκόρερ του βουλγαρικού πρωταθλήματος, Ιβαΐλο Τσότσεφ»

Για τον χαφ της ΤΣΣΚΑ 1948 και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία, Ιβαΐλο Τσότσεφ, κινείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ρεπόρτερ της γειτονικής χώρας.  

Την περίπτωση του Ιβαΐλο Τσότσεφ αναφέρουν στη Βουλγαρία ότι εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για 30χρονο άσο της ΤΣΣΚΑ 1948, ο οποίος παρότι χαφ αποτελεί τον αρχισκόρερ του εγχώριου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 24 τέρματα -τα 21 εξ αυτών στην Efbet Liga- και τέσσερις ασίστ.
«Ο ελληνικός γίγαντας Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει να κινηθεί για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας και μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ Metodi Shumanov.


Ο Τσότσεφ -ο οποίος παίζει κυρίως ως οκτάρι χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια- τα πρώτα χρόνια της καριέρα του αγωνίστηκε στην πατρίδα του, στις Τσαβντάρ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ωστόσο, το 2014 μεταπήδησε στην Ιταλία, στα γήπεδα της οποίας είχε μακρά παρουσία με τις φανέλες των Παλέρμο (2014-2019) και Πεσκάρα (2019-2020). Πριν τρία χρόνια επέστρεψε στη Βουλγαρία, αγωνιζόμενος μέχρι και σήμερα στη ΤΣΣΚΑ 1948. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ανανεώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και ολοκληρώνεται το 2027.

Να σημειωθεί ότι είναι 35 φορές διεθνής, έχοντας σημειώσει τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πηγή: sport-fm.gr