Νικολογιάννης: «Θυμίζει το πρωτάθλημα του 2004 το φετινό - Οι δύο πιο καθοριστικές αγωνιστικές»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Τα τελευταία του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε, αρχικά, πως στην ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη η δουλειά για το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας: «Η άλλη Κυριακή, και το ματς στην Τούμπα, αλλά και η μεθεπόμενη, όπου υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι οι δύο πιο καθοριστικές αγωνιστικές για την έκβαση του πρωταθλήματος».

Αναφέρθηκε, εξάλλου, στο θέμα των ισοβάθμιων, τονίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ισοβαθμία. Θα πρέπει απλά να μη χάσει από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και από τον Ολυμπιακό με πάνω από το δύο γκολ στο Φάληρο».

Από εκεί και πέρα, σχολίασε την περσινή εικόνα του «τριφυλλιού» στα playoffs, υπογραμμίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι δοκιμασμένος από πέρυσι σε αυτήν τη διαδικασία, βγάζοντας αντίδραση μετά από άσχημα αποτελέσματα. Πέρυσι, βέβαια, πήγαινε για την 4η θέση και φέτος πάει για πρωτάθλημα. Αλλά σε κάνεις να πιστεύεις αν βγάλει ανάλογο χαρακτήρα και φέτος».

Τέλος, στη συζήτηση, που είχε ο ρεπόρτερ με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, για το αν του θυμίζει σε κάτι η φετινή ομάδα εκείνες του 2010 και του 2004, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, απάντησε: «Μου θυμίζει πολύ το 2004. Ήταν πίσω μία Κυριακή και κέρδισε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό με γκολ του Κατσουράνη και ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο με τον Σανμαρτεάν και από εκεί και μετά κέρδιζε συνέχεια. Ήταν με τον μαχαίρι στον λαιμό, καθώς είχε και τότε άγχος και… κυνηγητό, αφού ήταν στο -2 ο Ολυμπιακός».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Πηγή: sport-fm.gr