Νικολογιάννης: «Ιδανικός αντίπαλος για Παναθηναϊκό η Σέριφ στην αυριανή κλήρωση - Θα μάθουμε άμεσα για Ντραγκόφσκι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον αντίπαλο που θέλει και τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους τη νέα σεζόν

Τα δεδομένα γύρω από την αυριανή, πρώτη, κλήρωση του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του φετινού Europa League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επιλέγοντας και τον ιδανικό κατ’ αυτόν αντίπαλο.

«Ιδανική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό αύριο θα είναι η Σέριφ Τίρασπολ. Είναι η πιο βατή αντίπαλος και θα πάρει τη θέση της ως ισχυρός στον επόμενο προκριματικό γύρο. Φυσικά, θα πρέπει να αποφύγει Άγιαξ και Μπράγκα, αλλά το καλοκαίρι δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει εύκολη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να κάνει έναν αποκλεισμό, με δεύτερο αποκλείεται από την Ευρώπη.

Ο πρώτος χρονικά στόχος της ομάδας είναι να μπει σε όμιλο, στο Europa League. Ο Αλόνσο έχει βάλει σαν πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ξέρει και ότι Παναθηναϊκός χωρίς Ευρώπη δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι συνεχίζεται η διαπραγμάτευση του «τριφυλλιού» με την Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι, αλλά θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα όταν πάει η ομάδα στην Αυστρία για προετοιμασία, οπότε θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι το θέμα του αριστερού μπακ θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει έως τις 28 Ιουλίου μάξιμουμ σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, με την πλευρά του Γιαννούλη να το γνωρίζει αυτό και να παίρνει σύντομα τις αποφάσεις τις.

Ερωτηθείς, δε, για το νέο δημοσίευμα για τον Ιωαννίδη που κάνει λόγο για συμφωνία της Μπολόνια μαζί του, επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κάνουν αποδεκτή καμία πρόταση κάτω από 35 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr