Νικολογιάννης: Γκέλα που πονάει πάρα πολύ, πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει και τα δύο επόμενα ματς

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το 2x2 με Άρη και Ολυμπιακό για να ρεφάρει και στάθηκε στην κακή βραδιά παικτών και προπονητή στο ματς με τον Βόλο

Για κακή βραδιά Παναθηναϊκού και Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και οδυνηρή ισοπαλία έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με το χθεσινό 0-0 με τον Βόλο.

«O Παναθηναϊκός χθες ήταν τραγικός, στο πιο βατό παιχνίδι των πλέι οφ, με τον Βόλο στην έδρα του. Παρουσιάστηκε απροετοίμαστος, γνωρίζοντας ότι ο Βόλος θα παίξει κλειστά, έπρεπε να είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Η διακοπή έπαιξε ρόλο όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί αλλά δεν φάνηκε για όλους. Θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένος, να έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο που είχε τις ευκαιρίες. Έχασε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, αφού έγινε απειλητικός στο τέλος όταν το μαχαίρι ήταν στο λαιμό.

Χθες ήταν μια κακή βραδιά για όλα τα ατού του Παναθηναϊκού. Έχει ευθύνη και ο Γιοβάνοβιτς, ίσως έπρεπε να βάλει μαζί τον Σπόραρ με τον Ιωαννίδη, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να βγει ο Μαντσίνι, αν και είχε μια κίτρινη κάρτα. Θα έπρεπε να πάρει περισσότερα ρίσκα. Είναι μια γκέλα που πονάει πάρα πολύ γιατί θα πρέπει να κάνει νίκες σε εκτός έδρας ντέρμπι για να την καλύψει», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κουρμπέλης ήταν ο μοναδικός από τους «πράσινους» που μπήκαν αλλαγή ο οποίος βοήθησε και σημείωσε πως ο Κλεϊνχέισλερ θα προσφέρει περισσότερα στη συνέχεια, αν βρει ρόλο.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάρει και τα δύο ματς που ακολουθούν, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι δεύτερος και θα κυνηγάει την ΑΕΚ, περιμένοντας να βρει την ευκαιρία να την πιάσει στο μεταξύ τους ματς.

Και πρόσθεσε πως ο Κώτσιρας είναι μάλλον νοκ άουτ για το ματς του «τριφυλλιού» κόντρα στον Άρη ενώ την θέση του θα πάρει ο Βαγιαννίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr