Νικολογιάννης: «Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Ιβάν - Θέμα ημερών η ανανέωση του Ρούμπεν» - Βίντεο

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα μεταγραφικά θέλω του Γιοβάνοβιτς, ενώ τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό δε θέλουν να γίνουν… σίριαλ οι ανανεώσεις των συμβολαίων

Στα δεδομένα που επικρατούν στον Παναθηναϊκό και στην ιεράρχηση των μεταγραφικών προτεραιοτήτων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού να πούμε ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι να πάρει κάποιον μπακ πιθανότατα με δανεισμό, μετά τα όσα έγιναν με τον Γκάνεα, αλλά δε νομίζω ότι είναι προτεραιότητα. Παράλληλα, παίζει το όνομα του Γιάχανμπακς αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Έχει κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής, αλλά μέχρι εκεί. Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι να έρθει τουλάχιστον ένας παίκτης μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Το αν θα γίνει, δε μπορώ να το ξέρω, λέω ποιος είναι ο στόχος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων στο «τριφύλλι» τόνισε πως είναι θέμα ημερών -ίσως και την άλλη εβδομάδα- να ανανεώσει ο Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ στόχος είναι να λήξουν σύντομα οι υποθέσεις όλων και να μην γίνουν… σίριαλ.

Τέλος, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό που δεν είναι άλλο από του Κρίστιαν Γκάνεα, καταγράφοντας όλο το χρονικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr